top of page
Mirror Booth photo booth banner mobil.jp
Mirror Booth Premium bryllup.jpeg

MIRROR BOOTHS FASTE INSTALLASJONER 

MIRROR BOOTH PREMIUM

Vår klassiske photo booth til hoteller, messer, konsertlokaler og kulturhus

Mirror Booth Premium er en magisk speilfotoboks i vakkert design, perfekt for faste installasjoner i hotellobbyer eller konsertlokaler. Dette er det riktige valget for deg som trenger en elegant fotoboks som på en diskret måte tiltrekker seg publikums oppmerksomhet og som raskt blir festens eller samlingens midtpunkt.

Landets ledende fotosystem og SoMe Solution By Mirror Booth Norway

Mirror Booth Norway er skandinavias ledende leverandør av animasjonsfotosystem! Vi har spesialisert oss på det skandinaviske markedet og leverer spreke animasjoner og sosial media-løsninger som du KUN finner hos ossVåre tilpassede animasjons- og lydpakker med gøyale rammer og ulike effekter er populære tjenester blant våre kunder, men det er også mulig å leie kun selve fotoboksen.

MIRROR BOOTH RETRO

Perfekt til langtidsleie for restauranter, barer, nattklubber og kjøpesentre

Mirror Booth Norge er stolte over å kunne presentere Mirror Booth Retro til langtids-leasing. Dette er en vakker fotoboks i et mer dempet og stilig retrodesign. Den har treramme rundt et pent, avlangt speil, og selvfølgelig fullt merkevaretilpasset programvare med vår unike SoMe Solution. Fotoboksen har et lekkert design som gjør at den passer fint inn i alt fra barer og restauranter til kjøpesentre, idrettsanlegg og konsertsteder.

 
Mirror Booth Retro kan leveres med eller uten vår banebrytende SoMe Solution-software. Ønsker du å leie vår photo booth for en dag? Sjekk vår side for PopUp-eventer.

Tjen penger på å ha Mirror Booth tilgjengelig for kundene dine!

Mirror Booths smarte system gjør at du som arrangør eller bedriftseier har muligheter til å drive fotoboksen kostnadsfritt. Konseptet vårt går ut på at bildene som tas overføres via MMS. Som langtidsleietaker kan du velge mellom ulike prisvarianter for MMS-overføring, og faktisk tjene inn den månedlige leasingsummen. 

 

Kontakt oss på info@mirrorbooth.no eller info@mirrorbooth.se og finn ut mer! Vi har skreddersydde pakker og priser for alle typer bedrifter. 

Mirror Booth Retro.png

BLI MER SYNLIG PÅ SOSIALE MEDIER!

 Mirror Booth er mye mer enn en helt ordinær selfie-boks. Med vår banebrytende SoMe Solutions-programvare hjelper vi våre kunder og kunders kunder til å bli mer synlige på sosiale medier.

 

Vi har lagt til rette for å tilfredsstille de strenge kravene rundt GDPR og personvern. Så lenge du følger våre retningslinjer til punkt og prikke, har du med Mirror Booth et utmerket verktøy til å hente inn kundeinformasjon som e-post og telefonnummer, som siden kan brukes i markedsføringstiltak. Dine kunder velger aktivt hvilken informasjon de vil gi fra seg, og takker ja til eventuell markedsføring fra din bedrift.

HOVEDPUNKTER – Mirror Booth SoMe Solution

Icon-1.png
Icon-2.png

Del foto, video,

GIF og VR

Få vannmerkede bilder

Icon-5.png

Få tilpasset

varemerke

Icon-6.png

Få oversiktlig

analytics

Icon-9.png

Lag rapporter

Icon-10.png

Bygg e-postlister

Icon-13.png

Automatisk

#-spredning

Icon-14.png

SoMe-markedsføring (Instagram, Facebook, Twitter)

Icon-3.png

Samle inn data

Icon-7.png

Online-galleri

Icon-11.png

Interaktivt og digitalt engasjement

Icon-15.png

Merkevare-branding

Icon-4.png

Hosting av HD-footo

Icon-8.png

Generelle og avanserte

GDPR-løsninger

Icon-12.png

Fantastisk kommunikasjons-verktøy

Icon-16.png

Tilrettelagte og standard animasjons-muligheter.

Rettet mot det skandinaviske markedet. 

Mirror Booth er nylig lansert på det skandinaviske markedet, men har allerede etablert seg som festens midtpunkt på mengder av eventer. Vi kjenner bransjen til fingerspissene, har et produkt som effektivt øker bedrifters synlighet på sosiale medier og som lager et fantastisk samlingspunkt for glade mennesker!

SEND OSS EN MELDING!

Mirror Booth Norway

Widerøeveien 1

1360 Fornebu

Norway
Org nr: 922949034

Telefon: 95 80 13 45  
mn@mirrorbooth.no

OSLO - GØTEBORG - STOCKHOLM - KARLSTAD

Thea Frivold
SoMe Solution

Oslo, Norway
tf@mirrorbooth.no

Mathias Nyström
Country Manager Norway 

+47 95 80 13 45

Oslo, Norway
mn@mirrorbooth.no

Kjell Lorén

Country Manager Sweden

+46 701 77 00 27 

Stockholm, Sweden

kl@mirrorbooth.se

Takk for din tilbakemelding

bottom of page