top of page
Mirror Booth Premium.jpg

MIRROR BOOTH PREMIUM

Fantastisk, stor fotoboks med SoMe-pakke

En unik og elegant fotoboks i vakker design som passer inn på alle slags eventer. Mirror Booth Premium leveres med et stødig og slankt stativ, og tar liten plass i festlokalet. Med sitt runde, interessante fotospeil og grensesnitt klarer denne fotoboksen på en diskret måte alltid å bli festens midtpunkt!


Når du leier en Mirror Booth Premium får du med en fantastisk SoMe-løsning med mer enn 250 innebygde animasjoner. De er laget eksklusivt for photo boothen og spesielt tilpasset det skandinaviske markedet. Lag supermorsomme bilder med dine arbeidskollegaer, familiemedlemmer, venner og bekjente!

 Leiepris per dag: 14 990 kr *

Mirrorbooth.png

MIRROR BOOTH RETRO

Heading 1

Retroversjonen av vår velkjente fotoboks

Mirror Booth Norge presenterer med stolthet Mirror Booth Retro, en flott fotoboks med en litt annen look enn Premium-versjonen. 
Mirror Booth Retro er en vakker boks med et dempet design og uttrykk og passer perfekt til bursdager, feiringer og mindre eventer. Mirror Booth Retro har fin treramme og avlangt speil.

 
Den leveres fullt merkevaretilpasset og er med vår unike SoMe Solution rettet mot det skandinaviske markedet. Vær oppmerksom på at denne løsningen KUN fåes hos Mirror Booth Norway AS. Ta fantastisk morsomme bilder på firmafesten, bursdagen eller julebordet og få minner for livet – som du også kan poste rett på sosiale medier!

 Leiepris per dag: 14 990 kr *

* Inkluderer vår SoME Solution, spesielt rettet mot det skandinaviske markedet. Ta kontakt med oss for flere priser for lengre leieperioder og faste installasjoner.

Pic-3.jpg

SKREDDERSYDDE LØSNINGER FOR DITT EVENT

Mirror Booth Norway setter opp skreddersydde løsninger for alle typer eventer. Våre installasjoner er flyttbare og kan både henges på vegg, bygges inn eller leveres på stativ. Vi elsker å få være med på happeninger litt utenom det vanlige! Vær ikke redd for å kontakte oss om du har en ide eller et konsept der du tror Mirror Booth vil passe perfekt inn. Vi hjelper deg med detaljene og sammen lager vi drømmeeventet!


I oktober 2019 leverte Mirror Booth Norway en helt unik tjeneste, hvor vi satte opp en skreddersydd løsning for en av våre kunder. Dette ble etterfulgt av et fantastisk roadshow med produkt-sampling i Norges største byer.

SEND OSS EN MELDING!

Mirror Booth Norway

Widerøeveien 1

1360 Fornebu

Norway
Org nr: 922949034

Telefon: +47 611 000 19 

info@mirrorbooth.no

OSLO - GØTEBORG - STOCKHOLM - KARLSTAD

Thea Frivold
SoMe Solution

Oslo, Norway
tf@mirrorbooth.no

Mathias Nyström
Country Manager Norway 

+47 95 80 13 45

Oslo, Norway
mn@mirrorbooth.no

Kjell Lorén

Country Manager Sweden

+46 701 77 00 27 

Stockholm, Sweden

kl@mirrorbooth.se

Takk for din tilbakemelding

bottom of page